Bruiloft Service

Jullie gaan trouwen!! Daar horen de mooiste en lekkerste cupcakes bij. Of misschien wel cakepops? Of allebei? En een aansnijtaart…In welke smaak? En hoe moeten ze eruit komen te zien? Bij Amsterdam Cupcake Company helpen wij jullie de juiste keuzes te maken zodat jullie bruiloft lekkernijen perfect passen bij jullie en de rest van de dag.

Proefsessie bruiloft: proeven, bespreken, zien
Tijdens een persoonlijke proefsessie van circa 1 uur presenteren wij verschillende smaken taarten, cupcakes en/of cakepops. Samen nemen we de tijd om alle mogelijkheden met betrekking tot variatie in soort, smaak, decoratie en aantal te bespreken. Een persoonlijke afspraak creëert veel duidelijkheid voor beide partijen om ervoor te zorgen dat de bruiloft lekkernijen een succes zullen zijn!

De proefsessie vindt plaats bij ons in de bakkerij en is te boeken voor 1 koppel. Indien er meer mensen meekomen gelieve van te voren aan te geven in verband met voorbereidingen. Aan de proefafspraak hangt een prijskaartje van €.10,-. Indien de bruiloft bestelling bij ons geplaatst wordt zal dit bedrag in mindering worden gebracht op de eindfactuur.(mits het totaalbedrag van de bestelling €.150,- of meer bedraagt).

Maak vrijblijvend aan afspraak voor een proefsessie.

Opbouw en aankleding
Op de betreffende dag zelf bezorgen wij uiteraard jullie taart, cupcakes en/of cakepops. Wij bezorgen de cupcakes op de trouw locatie en bouwen de tafel voor jullie op met eventueel gehuurde etagères en/of standaarden en andere attributen die jullie graag terug zien op de taart tafel.