Website vlag 2DVoor je verjaardag

Vier je je verjaardag met cupcakes! Neem een kijkje in de verschillende mogelijkheden die wij bieden.

Voor de baby

Ben je in verwachting? Wil je het geslacht als verassing vertellen met cupcakes? Is jullie kleine geboren en zoek je een originele lekkere traktatie? Zeg het met onze gender-reveal of geboorte cupcakes.

IMG_5477Voor jongens en meisjes

Vrolijke cupcakes voor jongens en meisjes. Leuk om uit te delen op school of tijdens een verjaardagsfeestje thuis. Of misschien wel leuk om te geven bij het afzwemmen of het behalen van een prachtig rapport?

3D roos cupcakeBloemen thema

Bloemen zijn er in verschillende maten, vormen en kleuren. Met onze bloemen cupcakes zet je een mooi boeket op tafel.

IMG_3956Dieren thema

Cupcakes gedecoreerd met een dieren thema. Of het nou hondjes, spinnen of schaapjes moeten zijn, wij gaan de uitdaging aan. Bekijk ons portfolio voor inspiratie en misschien wel jouw dierencupcake!

Verzamel 1Voor de feestdagen

Er is altijd wel wat te vieren, ook als we niet jarig zijn! Ook bij Amsterdam Cupcake Company doen wij hier graag aan mee. Cupcakes voor Valentijn, Pasen, Kerst en meer – neem een kijkje.

Voor een uitvaart

Afscheid nemen van jullie geliefde met gepersonaliseerde of juist klassieke cupcakes. Verschillende mogelijkheden om een ieder te eren.

Kleurrijk

Cupcakes in alle kleuren! Met een roze toef en witte sprinkles, of een gele toef en blauwe sprinkles. Kies jouw combinatie!

Website logo 1Voor op de zaak

Kleed jullie bedrijfsevenement feestelijk maar in stijl aan met heerlijk cupcakes in huisstijl. Een logo of afbeelding wordt geprint op eetbaar suikerpapier. Hierdoor is het mogelijk elke afbeelding op een cupcake toe te voegen.

bloemenVoor jullie bruiloft

Voor de grote dag kunnen wij cupcakes ontwerpen passend bij jullie trouwlocatie, bruidsbloemen en/of jullie persoonlijkheden.

Voor hem of haar

Cupcakes zijn leuk voor iedereen, ongeacht leeftijd! Ben je een DJ of kapster? Houdt je van winkelen of heb je een passie voor bruine beren. Alles kan op een cupcake….

Film en tv cupcakes

Je favoriete tv karakter verwerkt op een cakeje. Of het nu gaat om woezel en pip, minions of the Girlmore Girls. Verras iemand met zijn of haar tv of film idool.

Sport thema

Speciaal voor de sportievelingen, cupcakes gedecoreerd in een sportief jasje. Bijvoorbeeld met een rugbybal of met de afbeelding van je favoriete sport team.

Cupcakes 18+!

Niet bedoeld voor de kleintjes! Speciaal voor jullie vrijgezellenavond, of als ultiem cadeau! Over onze 18+ cupcakes zal je nog lang napraten.

bloemenAlle soorten decoratie

Vind je het leuk om te zien wat voor verschillende creaties wij hebben gerealiseerd, ongeacht het thema of de gelegenheid? Klik dan op de afbeelding en laat je verrassen!

your-own-cupcake-1Een eigen idee?

Heb jij iets specifieks in gedachte maar vind jij op onze website geen soortgelijk voorbeeld? Wij denken graag met je mee om een uniek ontwerp voor jouw cupcakes te creëren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.