Winkelwagen

Amsterdam Cupcake Company zoekt ervaren cupcake & cake artist, die ook fungeerts als keuken all rounder

Amsterdam Cupcake Company is eigenlijk per direct (uiterlijk 1 juli 2022) op zoek naar een medewerker in de bakkerij die ervaren is decoreren van taarten en/of cupcakes, en eveneens in het bereiden van beslag, vullingen/crèmes, evenals het . Daarnaast dragen al onze bakkerij medewerkers gezamenlijk zorg voor de hygiëne & schoonmaak van de keuze, plus persoonlijke klantenservice in de winkel en af en toe per telefoon.

In een relatief kleine onderneming als Amsterdam Cupcake Company is het lastig een functies met één functiebenaming te omschrijven. Sommige taken binnen een functieomschrijving zijn helemaal niet aan de orde binnen ons bedrijf én andere taken vallen onder een andere functiebenaming.

Functie eisen:

 • Ervaring met werken & decoreren met fondant is een must, zowel het bekleden van taarten als boetseren van ingewikkelde figuren.
 • Ervaring als bakkerij of keukenmedewerker in een professionele omgeving is een pré.
 • Werken volgens HACCP standaarden.
 • Ervaring in een winkel en/of klantenservice is een pré.
 • Sterke communicatieve vaardigheden.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • Goede beheersing van het Engels.
 • In teamverband kunnen werken (klantenservice en keuken).
 • Creatief denken – ontwerpen van cupcakes en taarten
 • Initiatief nemend.
 • Stress bestendig.
 • Kunnen werken met deadlines.

Functie omschrijving

Bakkerij medewerker & cake artist

In de bakkerij van Amsterdam Cupcake Company worden alle producten volledig door ons bereid. Het is van groot belang om secuur te werk te gaan in processen van mixen, bakken en/of decoreren. Je werkt veel in team verband samen om processen soepel te laten verlopen.

Naast het bereiden van beslag en crème, ben je als bakkerij medewerker ook verantwoordelijk voor het bereiden van de decoratie voor onze taarten en cupcakes. Naast het boetseren van fondant figuren in alle vormen en maten, ben je als cake artist verantwoordelijk voor het eindresultaat van een taart of cupcakes. Je hebt als cake artist inzicht en creatieve ideeën m.b.t. kleuren en vormen combinaties.

Elke bakkerij medewerker is verantwoordelijk voor het schoonhouden van de werkplek en aan het einde van de dag van de gehele keuken.

Klantenservice

Dagelijks lopen er klanten de winkel in met vragen over een bestelling die zij willen plaatsen. Het is aan jou om alle mogelijkheden m.b.t. smaak en decoratie helder en compleet toe te lichten. Daarnaast wordt er van jou verwacht om een passend advies aan de klant te geven.

Naast het geven van advies over onze producten, zal je ook bestellingen moeten opnemen en verwerken in ons bestelsysteem.

Uren en salaris

De nieuwe aanwinst van Amsterdam Cupcake Company betreft een functie van 24uur per week op maandag,  vrijdag (09:15-18:15) en zaterdag (09:15-17:15).

Salaris conform cao.

 

Over Amsterdam Cupcake Company

Bij Amsterdam Cupcake Company werk je in een klein team verband samen om de mooiste en lekkerste cupcakes en taarten te creëren. Onze open keuken, die aan de winkel ´hangt´ staat symbool voor transparantie die wij als bedrijf bieden naar onze klanten toe. Ook als collega´s onderling zijn wij open en eerlijk naar elkaar toe.

Herken jij jezelf in bovenstaande functieomschrijving en voldoe je aan de functie eisen, stuur dan je CV én motivatiebrief zo snel mogelijk naar info@amsterdamcupcakecompany.nl t.a.v. Clara (in het Engels graag).

× Hoe kan ik je helpen?