Home » Bruiloft diensten

Wij denken graag met jullie mee

Ons team bereidt graag bijzondere, mooie en lekkere cupcakes, cakepops of een bruidstaart voor jullie bijzondere dag. Jullie hebben vast ideeën over het design en/of de smaak. Of jullie zijn nog in dubio over de kleuren en andere decoratie. Daar helpen wij graag bij:

Wees welkom voor een proefafspraak bij Amsterdam Cupcake

Tijdens de proefafspraak adviseren wij jullie over passende decoratie, kleuren en andere aspecten voor het design. Ook kunnen wij helpen met het bepalen van het formaat van de taart, aantal en formaat cupcakes of een combinatie van verschillende vormen.

Naast de gebakjes zullen wij ook informeren naar praktische zaken als de locatie, tijd van ceremonie en tijd van nuttigen zoetigheden. Hier spelen wij op in om jullie presentatie wensen te onthullen: waar komt alles, wanneer mag iedereen het zien?

Plan gelijk een proefafspraak: stuur ons een email of bel ons.

Plan op tijd!

Zorg dat jij ca. 4 tot 6 maanden voor jullie bruiloft een proefafspraak bij ons inplant.

Wij krijgen veel aanvragen en kunnen niet iedereen voorzien van onze service via een proefafspraak. Hoe eerder jullie erbij zijn, hoe meer kans er is dat wij samen kunnen brainstormen over jullie bruidstaart/cupcakes.

Nuttige informatie over de proefafspraak:

  • Jullie proefafspraak vindt plaats in ons kantoor, een afgesloten ruimte in onze bakkerij/winkel aan de Marco Polostraat 209.
  • Proefafspraken zijn mogelijk op zaterdagen om 10:30 of 14:00u.
  • Afhankelijk van het aantal vragen en hoe specifiek/hoe blanco jullie wensen zijn, duurt de afspraak 1 tot 1,5 uur.
  • In verband met ruimte kunnen er maximaal 2 mensen op proefafspraak komen.
  • Het bedrag dat wij berekenen per proefafspraak (€10,-), wordt in mindering gebracht op de eventuele eindfactuur (vanaf een bedrag van €150,-) van de bruidsbestelling die eventueel volgt.
Scroll naar top