Categorie-foto-standaard-cupcakes-e1506861998697.jpg

Standaard decoratie

Onze cupcakes zoals wij ze standaard decoreren. Gewoon lekkere cupcakes, zonder gepersonaliseerd design. De cupcakes die wij dagelijks vers in de winkel verkopen zien er zo uit.

categoriefoto-kleurrijke-cupcakes-350x350

Kleurrijke cupcakes

Cupcakes in alle kleuren! Met een roze toef en witte sprinkles, of een gele toef en blauwe sprinkles. Kies jouw combinatie!

verjaardag

Voor je verjaardag

Vier je je verjaardag met cupcakes! Neem een kijkje in de verschillende mogelijkheden die wij bieden.

voor op de zaak

Voor op de zaak

Kleed jullie bedrijfsevenement feestelijk en in stijl aan met cupcakes in huisstijl. Door de techniek van eetbaar printen is het mogelijk elke afbeelding op een cupcake toe te voegen.

Baby cupcakes, roze en blauw babyfiguren cupcake, blue and pink babyfigures cupcakes

Voor de baby

Ben je in verwachting? Wil je het geslacht als verassing vertellen met cupcakes? Is jullie kleine geboren en zoek je een originele lekkere traktatie? Zeg het met onze gender-reveal of geboorte cupcakes.

trouwerij

Voor op jullie bruiloft

Voor de grote dag kunnen wij cupcakes ontwerpen passend bij jullie trouwlocatie, bruidsbloemen en/of jullie persoonlijkheden.

jongens en meisjes

Voor jongens & meisjes

Vrolijke cupcakes voor jongens en meisjes. Leuk om bijvoorbeeld uit te delen op school, voor een verjaardagsfeestje thuis. Of als cadeau voor het afzwemmen of behalen van een prachtig rapport.

Cupcakes-volwassenen

Voor hem & haar

Cupcakes zijn leuk voor iedereen, ongeacht leeftijd! Ben je een DJ of kapster? Houdt je van winkelen of heb je een passie voor bruine beren. Alles kan op een cupcake….

bloemen

Cupcakes met bloemen

Op zoek naar romantische, lieve of zomerse cupcakes? Kies dan voor onze bloemen cupcakes waarvoor wij handgemaakte suikerbloemen in verschillende vormen, kleuren en maten creëren.

dieren

Cupcakes met dieren

Een groot fan van hondjes, spinnen of schaapjes? Neem dan een kijkje bij onze cupcakes gedecoreerd in dieren thema.

film en tv

Film & tv cupcakes

Minion cupcakes, Mickey mouse cupcakes, batman cupcakes, Frozen cupcakes, Bumba cupcakes. Je kan het zo gek niet bedenken of het kan op een cupcake!

sport

Sport cupcakes

Speciaal voor de sportievelingen, cupcakes gedecoreerd in een sportief jasje. Bijvoorbeeld met een rugbybal of met de afbeelding van je favoriete sport team.

feestdagen

Voor de feestdagen

Er is altijd wel wat te vieren, ook als we niet jarig zijn! Ook bij Amsterdam Cupcake Company doen wij hier graag aan mee. Cupcakes voor Valentijn, Pasen, Kerst en meer – neem een kijkje.

18plus

Cupcakes 18+

Niet bedoeld voor de kleintjes! Speciaal voor jullie vrijgezellenavond, of als ultiem cadeau! Over onze 18+ cupcakes zal je nog lang napraten.

uitvaart

Voor een uitvaart

Afscheid nemen van jullie geliefde met gepersonaliseerde of juist klassieke cupcakes. Verschillende mogelijkheden om een ieder te eren.