Pasen 2024

Zondag 31 maart en maandag 1 april (geen grap) is het alweer zover! Pasen 2024 komt er sneller aan dan je denkt. Gelukkig hebben we speciaal voor jou een zoete Paascollectie met cupcakes en taart gecreëerd in onze bakery in Amsterdam. In frisse lentekleuren, om de show te stelen op jouw tafel. Begin vast met het voorbereiden van de kantoorbrunch met jouw team of een lekker Paasontbijt met de fam. Bekijk hieronder wat we voor je in petto hebben. Handig om te weten: we kunnen al jouw Paaslekkernijen ook vegan & glutenvrij maken!

Pasen cupcakes & taart

Maak jouw Pasen extra speciaal! Klik hieronder om jouw favoriete cupcakes of taart te bestellen en geniet van een onvergetelijk zoete Pasen met Amsterdam Cupcake Company.

Pasen cupcake set

Pasen cupcakes

Bezorg/ophaalperiode: 17 maart t/m 31 maart 2024 | Productietijd: 1 dag

Pasen mini cupcake set

Pasen mini cupcakes

Bezorg/ophaalperiode: 17 maart t/m 31 maart 2024 | Productietijd: 1 dag

Pasen taart

Pasen taart

Bezorg/ophaalperiode: 17 maart t/m 31 maart 2024 | Productietijd: 1 dag

Pasen cupcake set vegan & glutenvrij

Pasen cupcakes – vegan & glutenvrij

Bezorg/ophaalperiode: 17 maart t/m 31 maart 2024 | Productietijd: 1 dag

Anouk Maria
Read More
Glutenvrije én vegan taart was geweldig! 3 dagen lang van genoten en we waren er nog steeds niet zat van. De jarige was heel blij
Ireen van Steenkiste
Read More
Voor onze medewerkers op kantoor hebben wij 'Back to the office Cupcakes' besteld bij Amsterdam Cupcake Company. Ze werden netjes op tijd bezorgd en waren overheerlijk! Verschillende smaken en versieringen. Er werd zelfs nog even ruzie gemaakt onder collega's wie de laatste mocht opeten 🙂 Dank!
Sophie van Gorp
Read More
Afgelopen weekend (wederom) genoten van onze grote favoriet, de red velvet taart. Ze hadden de taart voorzien van blauwe sprinkels ivm de babyshower. Heerlijk! Vriendelijke service!
Bo H
Read More
Wij zijn ontzettend blij dat wij voor ons huwelijk voor dit bedrijf hebben gekozen! Tussen lockdowns in, konden wij met nog maar 5 weken voor datum bij Cupcake Company terecht. Faryel en haar team waren meteen enthousiast, en verzorgde alles van A tot Z. Met een gezelschap van 80 man, zijn wij voor 2 taarten gegaan en een diverse selectie aan cupcakes; alles is helemaal opgekomen! Iedereen was zeer te spreken over de smaken, en ze wisten het thema van het huwelijk perfect aan te vullen. De foto's spreken voor zich!
Cindy Stechweij
Read More
Heerlijke cupcakes en mooi gemaakt! Ik had 10 cupcakes voor onze gender-reveal besteld, twee verschillende smaken, en het was een groot succes. Levertijd was ook lekker snel, binnen een paar dagen waren ze klaar!
Previous
Next
× Hoe kan ik je helpen?