Winkelwagen

Bakgemak – de Podcast om jou aan het bakken te krijgen!

Wil jij ook zo graag bakken? Maar weet je niet waar je moet beginnen en is het al gauw ‘veel gedoe’? Aangenaam, Faryel van Bakgemak. Stap-voor-stap bakken wij samen, in real time, de lekkerste goodies. Off-screen, zonder poespas, met de focus op bakken. Om het nog makkelijker te maken kan je de benodigdheden ook via mij, in kleinere/benodigde porties, bestellen – het Bakgemak pakket. Ritje naar de supermarkt niet meer nodig en van een open pak bakpoeder dat nog een jaar in de kast zal staan ook geen sprake. Doei, verspilling! Aju, gedoe! Welkom Bakgemak!

Kies hieronder de Bakaflevering en doe met mij mee! Je kan ook handige Bakgemak pakketjes, bijbehorend bij de aflevering, bestelling. Hierin vind je alle ingredienten, in de benodigde hoeveelheden en eventueel benodigde materialen, zoals cupcake papiertjes, makkelijk in 1 pakket. Geen zoektocht naar ingredienten die de supermarkt niet in de schappen heeft liggen, óf overvloed aan ingredienten thuis die je amper tot nooit meer zal aanraken. Waar wacht je dus nog op, bestel je Bakgemak pakketje om te bakken zonder verspilling, maar met gemak! Via de app of per e-mail en wie weet binnenkort via de webshop!

Het is altijd leuk kennis te maken en jouw feedback te horen. Daarom vind ik het super leuk als jij mij een appje, social media berichtje of e-mailtje stuurt om kennis te maken én samen verder te bouwen aan het succes van Bakgebak.

× Hoe kan ik je helpen?