Vegan & glutenvrije kerst bento taart

37.50 incl. BTW

Bezorg/ophaalperiode: 7 t/m 24 dec.2024
Productietijd: 1 dag

Waarom je bij ons bestelt:

Algemene informatie

Smaak: naar keuze

Eén formaat taart: 1-2 personen (10cm doorsnede)

Productietijd: 1 dag

Datum: selecteer in kalender (7 t/m 24 december 2024)

Leverwijze: ophalen of bezorgen (dit geef je aan bij het afrekenen; bezorgkosten worden pas bij het afrekenen getoond, op basis van het bezorg adres. Zie hier een toelichting op onze bezorgservice en bijbehorende prijzen).


Dit is de vegan en glutenvrije Kerst bento taart die je online bestelt bij Amsterdam Cupcake Company. Alle taarten maken wij bij Amsterdam Cupcake Company speciaal op bestelling: de taart is altijd lekker vers is én in jouw favoriete smaakcombinatie.  In onze winkel verkopen wij dagelijks verse cupcake met ons standaard design en 1 taart met het standaard design.  Dit design hebben wij dus niet op voorraad liggen. Wees op tijd en bestel jouw taart vandaag nog!


Allergie informatie

De vegan en glutenvrije cupcakes bevatten geen gluten, lactose en/of eieren. De basis bevat wel noten (amandelen) en soja. De door ons samengestelde cupcake boxen kunnen niet notenvrij besteld worden.

Halal! Al onze producten zijn geheel halal: wij werken niet met gelatine; wij werken niet met alcohol.
Algemene informatie

Smaak: naar keuze

Eén formaat taart: 1-2 personen (10cm doorsnede)

Productietijd: 1 dag

Datum: selecteer in kalender (7 t/m 24 december 2024)

Leverwijze: ophalen of bezorgen (dit geef je aan bij het afrekenen; bezorgkosten worden pas bij het afrekenen getoond, op basis van het bezorg adres. Zie hier een toelichting op onze bezorgservice en bijbehorende prijzen).


Dit is de vegan en glutenvrije Kerst bento taart die je online bestelt bij Amsterdam Cupcake Company. Alle taarten maken wij bij Amsterdam Cupcake Company speciaal op bestelling: de taart is altijd lekker vers is én in jouw favoriete smaakcombinatie.  In onze winkel verkopen wij dagelijks verse cupcake met ons standaard design en 1 taart met het standaard design.  Dit design hebben wij dus niet op voorraad liggen. Wees op tijd en bestel jouw taart vandaag nog!


Allergie informatie

De vegan en glutenvrije cupcakes bevatten geen gluten, lactose en/of eieren. De basis bevat wel noten (amandelen) en soja. De door ons samengestelde cupcake boxen kunnen niet notenvrij besteld worden.

Halal! Al onze producten zijn geheel halal: wij werken niet met gelatine; wij werken niet met alcohol.

Gerelateerde producten

Customers also bought