IMG_0970Amsterdam Cupcake Company organiseert eens per seizoen 3D roos cupcakeeen  Walk-in Wedding cake Tasting.

Tijdens de walk-in wedding tasting bij Amsterdam Cupcake Company worden alle aanstaande bruiden en bruidegommen met open armen ontvangen voor een vrijblijvend gesprek op maat over jullie bruiloftstaart, –cupcakes en/of –cakepops.

Bijzonder aan deze dag is dat de cupcake winkel omgetoverd wordt tot bruiloft venue voor 1 dag. We nemen jullie helemaal mee in de sferen van jullie aanstaande bruiloft! Uiteraard aangekleed met tentoongestelde taarten, cupcake en cakepops. Zo krijgen jullie een realistisch beeld van jullie ‘sweet table’ voor jullie bijzonder dag. Uiteraard komt het proeven ook aan bod.

Tijdens de dagen in 2016 zijn jullie vrij binnen te lopen voor een kijkje en een tasting. Wij raden jullie echter wel aan een afspraak te maken om te lang wachten te voorkomen! Meld je direct aan voor een afspraak tijdens een van de open dagen!

Zijn jullie verhinderd om tijdens 1 van onze tasting dagen langs te komen? Geen paniek: bel of email ons voor een individuele afspraak voor een andere datum.

De Walk-In Weddingcake tasting Agenda 2017:

07-01-2017 09:30u-16u Focus: lente en zomer bruiloften

04-02-2017 10-16u   Focus: lente en zomer bruiloften

Andere data nog niet gepland.

 

Alvast wat sfeerbeelden

 

Extra informatie Wedding Cake Tasting:

Tijdens een proefafspraak kunnen er tot 6 proefjes getest worden per koppel. De kosten voor de proefafspraak bedragen €.10,-. Indien de cupcakes en/of taart uiteindelijk bij Amsterdam Cupcake Company besteld worden, brengen wij dit bedrag in mindering op de eindfactuur.