Zaterdagkracht gezocht!

Per direct, met uiterlijke startdatum 01 april 2019, is het zaterdagteam van Amsterdam Cupcake Company toe aan versterking

Zoek jij een baan naast school/studie? Heb jij je rijbewijs en ben jij niet verlegen om in de stad van Amsterdam rond te rijden met cupcakes en/of taarten? Dan zoeken wij jou!

 

Voornaamste vervul jij, als onze nieuwe collega, de functie van chauffeur op zaterdagen. Afhankelijk van de drukte met bezorgingen zal je ook ingezet worden in de keuken of de winkel.

 

Als chauffeur:

  • Bezorg jij taarten, cupcakes en/of cakepops bij mensen thuis of bij bedrijven. Dit kunnen adressen in Amsterdam zijn en zo nu en dan ook daarbuiten.
  • Bezorg jij bruiloften op de gewenste locatie van de klant. Aldaar ben jij verantwoordelijk om alle producten (bijvoorbeeld taarten en cupcakes) met onze etagère(s) mooi te presenteren. Je krijgt vaak een voorbeeld foto en instructies mee om ervoor te zorgen dat alles volgens de wensen van de klant gepresenteerd wordt.

In onze keuken/winkel kunnen wij jouw hulp goed gebruiken bij:

  • het helpen van klanten in de winkel
  • het voorbereiden van beslag en crème in de keuken
  • het schoonhouden van de keuken
  • het maken van basis fondant decoratie en eventueel boetseren van fondant figuren (afhankelijk van je kwaiteiten).

Amsterdam Cupcake Company is een klein bedrijf gevestigd in Amsterdam oud-west. Binnen ons dynamisch & internationaal team kan jouw mankracht ingezet worden op verschillende vlakken. Omdat je bij ons werkt binnen een klein team is flexibiliteit in uitvoerende taken een must! Hierdoor is geen enkele dag hetzelfde.

 

Herken jij jezelf in bovenstaande en zie je jezelf zaterdag al in onze winkel & keuken? Stuur dan je CV en motivatiebrief zo snel mogelijk, uiterlijk 20-02-2019 naar Faryel Bhailal via info@omtebouwen.nl

× Hoe kan ik je helpen?