Home » Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

  1. Bestellingen kunnen tot 48 uur van te voren kosteloos geannuleerd worden. Binnen 48 uur voor de afgesproken ophaaltijd en datum kunnen bestellingen niet meer geannuleerd worden. Het bedrag wordt dan geheel in rekening gebracht.
  2. Voor bruiloft bestellingen berekenen wij een aanbetaling van 60% die tenminste 28 dagen voor de gewenste leverdatum voldaan moet zijn. Na aanbetaling is kosteloos annuleren niet meer mogelijk. Indien de bestelling na de aanbetaling en 14 dagen voor gewenste leverdatum geannuleerd wordt, wordt 50% van de aanbetaling vergoed. Bij een annulering van de bestelling tussen 14 en 7 dagen voor de gewenste leverdatum wordt het aanbetalingsbedrag niet vergoed, maar wordt de restbetaling kwijtgescholden. Binnen 7 dagen voor de afgesproken leverdatum kan de bestelling niet meer geannuleerd worden. Het bedrag wordt dan geheel (aanbetaling en restbetaling) in rekening gebracht.
  3. Workshops en Kinderfeestjes worden gereserveerd middels een aanbetaling van 60%. Pas na ontvangst van de aanbetaling is de reservering bevestigd. Na aanbetaling is kosteloos annuleren niet meer mogelijk. Indien de reservering na de aanbetaling en 14 dagen voor workshopdatum geannuleerd wordt, wordt 50% van de aanbetaling vergoed. Bij een annulering van de reservering tussen 14 en 7 dagen voor de reserveringsdatum wordt het aanbetalingsbedrag niet vergoed, maar wordt de restbetaling kwijtgescholden. Binnen 7 dagen voor de afgesproken workshopdatum kan de reservering niet meer geannuleerd worden. Het bedrag wordt dan geheel (aanbetaling en restbetaling) in rekening gebracht.

 

Scroll naar top