Home » Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Artikel 1: bestelwijze & besteltermijn

 1. Een bestelling dient altijd vooruit geplaatst en betaald te worden.
 2. Afhankelijk van het product dient te betaling een x aantal dagen (variërend van 1-14 dagen) vooruit ontvangen te zijn.
 3. Bestellingen dienen via de webshop of persoonlijk in de winkel geplaatst te worden.
 4. Op maat gemaakte producten kunnen op aanvraag bestelt worden.

Artikel 2: vooruitbetalen bestellingen

 1. Een bestelling dient vooruit en volledig betaald te zijn.
 2. De uiterste betaaldatum is afhankelijk van het bestelde product (per product hanteren wij andere betaaltermijnen op basis van de arbeidstijd vereist voor een product.
 3. Een bestelling zonder ontvangst, of door een te late ontvangst, van de volledige betalingen, wordt helaas niet opgenomen in onze planning.
 4. Wanneer de betalingstermijn verstreken is wordt de gereserveerde plek weggegeven aan de eerstvolgende op de wachtlijst.

Artikel 3: cupcakes, cakepop, macarons & standaard taarten bestellingen annuleren

 1. Een bestelling voor cupcakes, cakepops, macarons en/of standaard taarten (eventueel met tekst of print) kan tot 7 dagen vóór de leverdatum geheel kosteloos geannuleerd worden. Indien een bestelling op een dinsdag zou worden opgehaald, betekent dit dat deze op zijn laatst de dinsdag ervoor, 18:00u, geannuleerd moet zijn om het volledige aankoopbedrag retour te ontvangen.
 2. Indien een bestelling voor cupcakes, cakepops, macarons en/of standaard taarten (eventueel met tekst of print) tussen 6 en 2 dagen vooruit alsnog geannuleerd wordt, wordt 75% van het aankoopbedrag geretourneerd. De kosten voor de annulering bedragen 25%.
 3. Een bestelling voor cupcakes, cakepops, macarons en/of standaard taarten (eventueel met tekst of print) kan 1 dag voor de gewenste datum niet meer geannuleerd worden; er wordt 0% van het aankoopbedrag geretourneerd. De kosten voor de annulering bedragen 100%.

Artikel : Taarten bestellingen (thema taarten) annuleren -

 1. Een taartbestelling kan tot 14 dagen vóór de leverdatum geheel kosteloos geannuleerd worden. Indien een bestelling op een dinsdag zou worden opgehaald, betekent dit dat deze op zijn laatst twee dinsdagen ervoor, 18:00u, geannuleerd moet zijn om het volledige aankoopbedrag retour te ontvangen.
 2. Indien een taartbestelling tussen 14 en 7 dagen alsnog geannuleerd wordt, wordt 50% van het aankoopbedrag geretourneerd. De kosten voor de annulering bedragen 50%.
 3. Een taartbestelling kan 7 dagen voor de gewenste datum niet meer geannuleerd worden; er wordt 0% van het aankoopbedrag geretourneerd. De kosten voor de annulering bedragen 100%.

 

 

 

Scroll naar top