Home » Bruidstaartpakketten

de perfecte match voor élke bruiloft

Het ziet er naar uit dat 2022 weer grotere aantallen gasten op je bruiloft mag tellen. In verband met geregeld veranderende regels rondom aantal gasten, catering en dergelijke bieden wij binnen Amsterdam Cupcake Company twee verschillende soorten all-inclusive trouwpakketten aan.

 

Het ready-to-go trouwpakket – a last minute wedding (cup)cake solution

Te bestellen tot 28 dagen voor je bruiloft. De bestelling verloopt via onze website, je wordt stap voor stap begeleid. Je kiest uit verschillende stijlen, kleuren en decoratie met een uniek resultaat aan het eind! Het is ook mogelijk om deze service te combineren met bijpassende cupcakes.

Ben je op zoek naar een vegan en glutenvrij trouwpakket? Die kun je vinden op deze pagina!

 

Het customized trouwpakket – to create your ultimate dream wedding (cup)cake

Tot 3 maanden voorafgaand aan je bruiloft te bestellen. Hiervoor vul je dit formulier in en checken wij de beschikbaarheid van jullie trouwdatum. Beschikbaar? Dan volgt er een call om de details van jullie wensen door te nemen. Na afloop van dit gesprek ontvang je een gespecificeerde offerte.

Bruidstaartpakketten vergelijken

 

Bestellen tot

Aantal gasten

Formaat taart

 

Cupcakes

Cakepops

Smaken

Design

Proeven?

Bestelmethode

Bezorging

 

Taartplateau's

Annuleren

Meer informatie

READY-TO-GO

28 dagen voor de bruiloft

Tussen 8 - 100

Keuze uit 4 formaten, waarvan de taart voor 48 - 60

gasten (3 lagen) de grootste is

Max. 48

Geen cakepops

8 taartsmaken, 16 cupcake smaken

Keuze uit de opties uit de brochure

Bestel je proefdoosje hier

Bestel zelf via deze link

Tijd niet te specificeren

Tijdvak: 9:00 - 13:00u (maandag t/m zaterdag)

Te huur (borg: €35)

Mogelijk tot 28 dagen voor levering

Download informatiebrochure

FULLY CUSTOMIZED

90 dagen voor de bruiloft

Geen maximum

Keuze uit 7 formaten, waarvan de taart voor 150 -

170 gasten (5 lagen) de grootste is

Ongelimiteerd

Ongelimiteerd

Cake & crème (taart) naar keuze, 16 cupcake smaken

Volledig naar wens aan te passen

Online tasting: proefdoosje met videocall

Surf naar deze pagina

Tijd in overleg met onze bezorgservice

Keuze tussen 10:00 - 16:00u (maandag t/m zaterdag)

Te huur (borg: €35)

Mogelijk tot 60 dagen voor levering

Check ons portfolio en/of volg deze link

Voorwaarden All-inclusive bruidstaartpakket

Het ready-to-go bruidstaartpakket kan tot 28 dagen voor de gekozen leverdatum geheel kosteloos geannuleerd worden.*

Het customized bruidstaartpakket kan tot 90 dagen voor de gekozen leverdatum geannuleerd worden.*

Indien de bestelling van het bruidstaartpakket tussen 4 weken en 8 dagen voorafgaand aan de gekozen datum geannuleerd wordt, wordt hiervoor €40,- administratiekosten in rekening gebracht.*

Annuleren van het bruidstaartpakket kan enkel tot 8 dagen voorafgaande aan de bruiloft. Het is niet mogelijk de bestelling 7 dagen of korter voorafgaand aan de leverdatum nog te annuleren; de volledige kosten zullen dan in rekening worden gebracht.

*De kosten van een eventuele taarttopper kunnen onder geen enkele voorwaarden geretourneerd worden bij een annulering; deze worden namelijk op bestelling gemaakt. Bovenop eventuele administratiekosten zal ook de prijs van de taarttopper worden ingehouden bij een eventuele teruggave bij op tijd annuleren.

De bestelling van het bruidstaartpakket is niet bevestigd voordat wij de gehele betaling hebben ontvangen. Het pakket kan via onze webshop besteld worden; wanneer alle opties ingevuld zijn wordt het pakket toegevoegd aan je winkelwagenmandje, waarna het mogelijk is te bevestigen door de betaling via iDEAL of credit kaart te voldoen. Het bruidstaartpakket kan enkel en alleen via de webshop besteld en betaald worden (het is dus niet mogelijk de bestelling in de winkel te plaatsen en/of contant af te rekenen). Hier worden geen uitzonderingen op gemaakt.

Binnen het all-inclusief bruidstaartpakket is het mogelijk een keuze te maken uit 3 taartmaten: 8-12, 16-20 of 24-32 personen. Een kleinere of grotere taart is binnen dit pakket niet mogelijk. Hier worden geen uitzondering voor gemaakt.

Om toch een bruiloft met meer gasten te voorzien van genoeg taart is het mogelijk het pakket uit te breiden met cupcakes.

Binnen de huur van de standaarden is een vast borg bedrag berekend van €50,-. Deze borg wordt 1 dag na ophalen volledig geretourneerd op het bankrekening nummer waarmee de bestelling online betaalt is mist:

  • Alle standaarden aanwezig zijn
  • De standaarden schoon zijn
  • De standaarden heel zijn

Als een standaard ontbreekt of beschadigd/kapot is, wordt er €12,50 per missende standaard in rekening gebracht. Wanneer de standaarden niet schoon zijn bij het ophalen wordt er €7,50 per standaard in rekening gebracht.

Scroll naar top