Home » Een kijkje in onze ‘open bakkerij’

Een kijkje in onze ‘open bakkerij’

Stap de winkel van Amsterdam Cupcake Company binnen en je ziet gelijk dat er hard gewerkt wordt aan de mooiste en lekkerste creaties. Van het afwegen en mixen van beslag tot het stapelen van taarten en van het bakken van cupcakes tot het boetseren van de meest ingewikkelde fondant creaties. Alles kunnen jullie als onze fans en klanten bewonderen door het concept van onze ‘open bakkerij’.

Home-made, op basis van onze eigen recepten

Amsterdam Cupcake Company is een kleinschalige ambachtelijke bakkerij, bestaand uit een gepassioneerd team vrouwelijke bakkers and cake artists. Neem een kijkje in onze wereld waar wij op basis van onze eigen ontwikkelde receptuur, zonder toevoegingen van conserveermiddelen, alle producten zelf vers bereiden. Soms zijn wij een hele ochtend bezig met het mixen van beslag voor de aankomende week. De keuken staat dan vol dozen eieren, pakken melk, en stukken boter. De mixers zijn onze beste vrienden tijdens deze processen!

Creativiteit in all it’s glory

Voor veel van jullie bestellingen mogen onze decoration artists  helemaal los. Zij beheersen de technieken en talenten om zo goed als elke figuur te boetseren uit fondant (een soort eetbaar klei). Het wil ook eens voorkomen dat een figuur niet haalbaar is te maken, puur omdat het zoveel tijd kost, dat de prijs voor een figuur alleen, hoger is dan de hele taart. Maar dat wil niet zeggen dat onze getalenteerde Lesley, Lynsey, Clara of Yaëla het niet kunnen!

Een beetje verstopt

De meeste aanvragen en bestellingen komen binnen over de telefoon, per e-mail of via de webshop. Deze worden behandeld door ons kantoor. Dit is de enige ruimte die niet zichtbaar is voor jullie vanuit onze winkel. Maar ook hier doet Dieudonnee ontzettend haar best al jullie vragen zo goed mogelijk te beantwoorden!

 

Scroll naar top