Winkelwagen

Over Amsterdam Cupcake Company

Al bijna 10 jaar is Amsterdam Cupcake Company een begrip in Amsterdam en omgeving. Een duurzame onderneming dat begon als een hobby, is inmiddels uitgegroeid tot een lokale onderneming waar meerdere mensen met veel passie en plezier werken om voor jou de lekkerste cupcakes, cakepops en taarten te bakken.

Het concept onderscheidt zich omdat wij een ambachtelijke bakkerij zijn die voornamelijk met fair trade grondstoffen werkt; al onze recepten ontwikkelen wij zelf (er wordt geen gebruik gemaakt van voorverpakte groothandel mixjes).

Wij bereiden met veel aandacht en passie zelf alle cupcakes, cakepops en taarten in onze open keuken in de Baarsjes. Hier ontmoet je onze bakkers en cake artists Clara, Abigail, Maroua & Faryel (eigenaresse). Aan de telefoon of per e-mail wordt je meestal te woord gestaan door onze vrolijke Linde. Bij jou thuis of op kantoor maak je kennis met Chris en Ruben, onze chauffeurs.

Een goede service, flexibiliteit, professionaliteit, fair trade, ambacht en creativiteit staan bij Amsterdam Cupcake Company centraal.

Eigenaresse Faryel vertelt: “Van het leven moeten we genieten! Probeer zoveel mogelijk momenten te vieren”. En dat is precies wat ik doe. Mijn naam is Faryel (vrouw), 33 jaar, sinds 2019 moeder: een trotse geboren en getogen Amsterdamse die van een hobby haar werk heeft gemaakt. In mijn dagelijks leven ga ik met plezier naar mijn werk en straal dit graag uit door jullie te verblijden met zoetigheden die wij zelf creëren.

Ik bak al sinds mijn mama mij toe liet om de oven en andere keukenapparatuur te gebruiken. Als afgestudeerde ‘International Development Studies’ verwachtten weinig mensen in mijn omgeving dan ook dat ik mijn eigen cupcake bedrijf zou beginnen, maar toch heb ik mijn hart gevolgd en heb ik de sprong gewaagd om Amsterdam Cupcake Company op te zetten. Mijn doel is via onze fair trade cupcakes iedereen te verblijden met gebakjes en onze klanten meer bewust te maken over het concept fair trade.

× Hoe kan ik je helpen?