Faryel

Over Amsterdam Cupcake Company

Al meer dan 2 jaar is Amsterdam Cupcake Company een begrip in Amsterdam en omgeving. Een duurzame onderneming dat begon als een hobby, is inmiddels uitgegroeid tot een goed lopend bedrijf waar meerdere mensen met veel passie en plezier werken om voor jou de lekkerste cupcakes, cakepops en taarten te bakken. Het concept onderscheidt zich omdat wij voornamelijk met fair trade grondstoffen werken. Daarnaast bereiden wij met veel aandacht en passie zelf alle cupcakes, cakepops en taarten in onze open keuken in de Baarsjes. Een goede service, flexibiliteit, professionaliteit, fair trade, ambacht en creativiteit staan bij Amsterdam Cupcake Company centraal.

Eigenaresse Faryel vertelt: “Van het leven moeten we genieten! En dat is precies wat ik doe. Ik ben Faryel en ik ben 27 jaar geleden geboren in Amsterdam. Genieten doe ik door mij over te geven aan de culinaire wereld maar voornamelijk door anderen blij te maken met zoetigheden die ik zelf creëer. Ik bak al sinds mijn mama mij toeliet de oven en andere keukenapparatuur te gebruiken. Als afgestudeerde ‘International Development Studies’ verwachtten weinig mensen in mijn omgeving dan ook dat ik mijn eigen cupcakebedrijf zou beginnen, maar toch heb ik mijn hart gevolgd en heb ik de sprong gewaagd om Amsterdam Cupcake Company op te zetten. Mijn doel is via onze fair trade cupcakes iedereeen te verblijden met gebakjes en onze klanten meer bewust te maken over het concept fair trade.”

Scroll naar top