Zwangerschapskoffer

Van harte gefeliciteerd!

En wat leuk dat je een Woezel & Pip zwangerschapskoffer ontvangen hebt. Gefeliciteerd met het kleine wonder. Ik hoop dat alles goed gaat met jou en de kleine!

Ik weet nog als de dag van gister dat ik naar de echo van mijn dochter keek op de muur tijdens de 20 weken echo. Rete-spannend vond ik het. Was ze gezond, groeide ze goed? Na een tijdje gaf de verloskundige aan dat de echo voorbij was. Hè dacht ik, ik lig net 10 minuten. Maar nee hoor, helemaal verwonderd door het kleine mensje in mij, waren er al 55 minuten voorbij. Ik was opgelucht en zo, zó blij. Dat ik het meteen wilde vieren met iedereen. Evy was op komst!

Nu, anno 2023 en alweer bijna 4 jaar later, besef ik mij nog meer hoe belangrijk deze momenten tijdens de zwangerschap zijn, en hoe belangrijk het is om hier bij stil te staan en dit even te vieren. Met jezelf, met je partner, je vriendinnen of via een feest met je hele kring! Laat mij je helpen om deze viering een gouden randje te geven.

Ik kan mooie en superlekkere cupcakes, cakepops of taartjes voor je verzorgen. Ook in heerlijk vegan & glutenvrij! Deze heerlijke gebakjes kunnen voor je babyshower, geboorteaankondiging, gender reveal of kraamperiode zijn. 

Omdat veel ouders mij gelukkig al weten te vinden heb ik zelfs een leuke baby collectie samengesteld, maar voel je vooral vrij om je eigen ontwerp in te dienen (mits je daar nog genoeg tijd voor hebt, natuurlijk).

Ik kan cupcakes en cakepops prachtig per stuk verpakken om ze makkelijk weg te kunnen geven. De cakepops kan je zelfs een hele week bewaren, voor als je ze bijvoorbeeld verdeeld over een week wil uitdelen aan kraamvisite.

De mogelijkheden zijn eigenlijk eindeloos. 😉 Kijk dus vooral rond op mijn website, of neem contact op als je hulp nodig hebt.

Een waanzinnig mooie periode van verheugen, verwelkomen en wennen gewenst! Kom je snel voorproeven in mijn winkel?

Zoete groet, Faryel

Kom je gauw langs om de houten cupcake in te wisselen voor een échte?

× Hoe kan ik je helpen?